Over ons

Hennetie is ontstaan vanuit hobby en ons partybedrijf Luxus. Reeds jaren zagen we een toename in de vraag voor exclusieve borrel- en tapasplanken. Echter ook het vervaardigen van naamborden en graveren van items als naamplaten van hout en plexiglas nam een vlucht. Het idee ontstond om onze hobby en werk samen in één te gieten en een website te lanceren om zo een breed mogelijk publiek te bereiken.

Inmiddels zijn we anno 2021 gespecialiseerd is precisie lasergraveren en lasergravures. Lasergravering kan worden toegepast op materiaalsoorten zoals hout, bamboe, leer, karton, glas, spiegels, plexiglas, niet reflecterende metaal en geanodiseerd aluminium. Wij graveren tekst, foto en/of logo op o.a. borrelplanken, snijplanken, wijnkistjes, deegrollers, naamplaten en diverse woondecoraties. Daarnaast vervaardigen wij exclusief “Maps in Wood”. Uw stad, dorp of streek uitgesneden in hout. Tevens leveren wij maatwerk.

Sinds kort hebben wij onze diensten flink uitgebreid. Zo is het binnenkort mogelijk om bij ons snijteksten te bestellen als naamstickers die worden gebruik op o.a. mountainbikes, motoren, auto’s, boten en voor naamborden. Belettering met o.a. logo’s e.d. tot A3 formaat kunt u ook bij ons te bestellen. Dit is ideaal voor reclame op bedrijfsbusjes, infoborden, bedrijfsborden e.d.

Heeft u speciale wensen laat ons het dan weten. Wij maken vervolgens een passende en vrijblijvende offerte. Ter indicatie! Indien u zelf materiaal aanlevert, laseren wij bijvoorbeeld tekst vanaf € 3,50 op het door u aangeleverd item. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven.