Maatwerk

Hennetie verzorgt maatwerk naar uw wensen. Het enige wat u hoeft te doen is een pakkende tekst of een mooi logo en eventuele andere bestanden aan te leveren. Wilt u een mooi logo, dan kunt u deze van te voren vervaardigen. Jimbo heeft een volledig gratis tool waar u zelf, zonder enige grafische kennis, een mooi logo in elkaar kunt zetten.

Naast een eigen tekst, afbeelding, foto of logo is het ook mogelijk dat Hennetie een totaal ontwerp op maat maakt nadat u, uw wensen aan ons kenbaar hebt gemaakt. Wij rekenen voor dit maatwerk slechts € 15,- per ontwerp. Uiteraard krijgt u van te voren, ter goedkeuring, het ontwerp in uw mailbox voor wij daadwerkelijk aan de slag gaan.

De prijs van het lasergraveren hangt af van het formaat en de complexiteit van de tekst en/of het logo en daarom is de prijs op aanvraag. Ter indicatie. Lasergraveren van tekst op hout is al mogelijk vanaf € 3,50 per item. Houdt rekening met het feit dat o.a. hout en bamboe natuurproducten zijn, hierdoor kan het product iets afwijken van eventuele voorbeeldfoto’s.

Naast het feit dat u eigen tekst, afbeelding, logo of foto aanlevert is het ook mogelijk om zelf een product of item aan te leveren. Stel, u heeft een mooie borrel- snijplank, naamplaat, boomschijf, spiegel, lederen riem, etc, etc. Laat het ons dan weten. Wij lasergraveren vervolgens uw wens op het aangeleverde product/item. Wij vervaardigen van één stuks tot partijen en rekenen géén opstartkosten! Binnen de gemeente Assen komen wij desgewenst de bestelling gratis afleveren aan huis of kantoor.

Wilt u meer informatie over het lasergraveren of lasersnijden? Of wilt u een prijsopgave ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.